Σάββατο 22, Ιούλιος 2017
Τηλ. : 24210 36610     φαξ : 24210 34320     email : info@thessalikipress.gr

Ειδήσεις - Meat info

Meat info
Τρίτη, 25/4/2017
Συνέντευξη: Γιαννοπούλου Ιφιγένεια
Meat info
Τετάρτη, 5/4/2017
Η αρχή για το όνομα ΜΥΛΩΝΑΣ έγινε στο Βόλο Μαγνησίας και στην οδό Κ. Καρτάλη 225, το 1962 με τα εγκαίνια ενός παραδοσιακού κρεοπωλείου από τον Φιλήμονα Ν. ΜΥΛΩΝΑ. Η παράδοση συνεχίστηκε από τον υιό του Κωνσταντίνο Φ. ΜΥΛΩΝΑ, ο οποίος, το 2003 και μετά από σπουδές στα οικονομικά, ανέλαβε το μικρό κρεοπωλείο εξελίσσοντάς το σε σύγχρονη αναπτυσσόμενη επιχείρηση, κάνοντας τη διαφορά στον τομέα του κρέατος από την παραγωγή του έως την τελική του κατανάλωση.
Meat info
Δευτέρα, 23/1/2017
Από 1,35 έως 1,40 ευρώ/κιλό τιμή παραγωγού, ξεκινάει πάλι η τιμή παραγωγού (ζων βάρος) για το χοιρινό όπου την περασμένη εβδομάδα
Meat info
Δευτέρα, 2/1/2017
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την παραγωγή κρέατος στην Ε.Ε. αποτυπώνονται στην ετήσια έκθεση της Εurostat για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία στην Ε.Ε.
Meat info
Τετάρτη, 14/12/2016
Ο παγκόσμιος πληθυσμός και η αύξηση του εισοδήματος αναμένεται να υποστηρίξουν την μεγαλύτερη παγκόσμια ζήτηση για κρέας και να συμβάλουν σε αυξημένες εξαγωγές ευρωπαϊκού κρέατος.
Meat info
Δευτέρα, 5/12/2016
Η Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος οργάνωσε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στην Καλαμπάκα Τρικάλων (ξενοδοχείο Divani Meteora) το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας.
Meat info
Δευτέρα, 10/10/2016
'Σεβόμαστε το καταναλωτικό κοινό και παραμένουμε αδιαπραγμάτευτοι στην ποιότητα των προϊόντων μας'
Meat info
Τρίτη, 30/8/2016
Meat info
Πέμπτη, 25/8/2016
Meat info
Τρίτη, 23/8/2016
Κοντά σας με δύο καταστήματα στο Βόλο.
Meat info
Δευτέρα, 25/4/2016
Στον ετήσιο προγραμματισμό του για τους ελέγχους στα τρόφιμα, ο ΕΦΕΤ προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο του Πάσχα με κύριο γνώμονα να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους αλλά και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης.
Meat info
Πέμπτη, 14/4/2016
Ζυμωτήριο με ανατρεπόμενο κάδο 40 λίτρων για εύκολο άδειασμα προϊόντος και καπάκι ασφαλείας.
Meat info
Δευτέρα, 11/4/2016
«Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση»
Meat info
Παρασκευή, 11/12/2015
Η σκέψη για μια Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.)
Meat info
Παρασκευή, 13/11/2015
Με απόλυτη επιτυχία και αφήνοντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η 4η έκθεση για την αγορά κρέατος MEAT DAYS
Meat info
Πέμπτη, 3/9/2015
Περαιτέρω αύξηση στην ευρωπαϊκή παραγωγή κρέατος αναμένεται να σημειωθεί το 2015 μετά την ανάκαμψη που παρουσίασε το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές των αγροτικών αγορών που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.
Meat info
Πέμπτη, 27/8/2015
Από την Πέμπτη 20 Αυγούστου επέστρεψε στο 13% ο συντελεστής ΦΠΑ στο μοσχαρίσιο κρέας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Στο 13% υπάγονται επίσης και όλα ανεξαιρέτως τα είδη κρέατος από ζώα και πτηνά
Meat info
Πέμπτη, 27/8/2015
Την ευκαιρία στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και του κρέατος, αλλά και στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για πρώτη φορά να έλθουν σε επαφή με τα αναδυόμενα business concepts που περιστρέφονται γύρω από το κρέας (λ.χ. σουβλατζίδικα, burger bars, hot dog houses, delicatessen, meat boutique κ.ά.) και αναπτύσσονται μέσω franchise, προσφέρει η o.mind Creatives.
Meat info
Τρίτη, 7/7/2015
Πρόταση για τη δημιουργία ενιαίου κανονισμού για την υγεία των ζώων, συμφώνησαν ανεπίσημα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκπρόσωποι από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών, την Τρίτη 1 Ιουνίου.
Meat info
Τρίτη, 7/7/2015
Τα ελληνικά προϊόντα κρέατος ήταν ανάμεσα στα βραβευμένα προϊόντα κατά την 11η απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας που διοργανώνει σε ετήσια βάση το International Taste & Quality Institute (ITQI) στις Βρυξέλλες και πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου
Meat info
Παρασκευή, 26/6/2015
Γενικά, ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να ξεπαγώσετε εύκολα και γρήγορα τα φαγητά είναι βάζοντάς τα κάτω από το κρύο τρεχούμενο νερό της βρύσης....
Meat info
Πέμπτη, 25/6/2015
Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Γενικής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους σχετικά με την εμφάνιση...
Meat info
Τετάρτη, 24/6/2015
Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το ν/σ για τις βοσκήσιμες γαίες. Έτοιμο να κατατεθεί στη Βουλή είναι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Δ. Γελάλης...
Meat info
Δευτέρα, 22/6/2015
Τέλος στο τριετές εμπάργκο που είχε θέσει για τις εισαγωγές βοδινού κρέατος από τη Βραζιλία έθεσε στις 20 Μαΐου η Κίνα, με τους αναλυτές να υπολογίζουν ότι οι βραζιλιάνικες πωλήσεις θα...
Meat info
Παρασκευή, 22/5/2015
Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου κηρύσσεται ως δεσμευτική η απόφαση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος...