Σάββατο 22, Ιούλιος 2017
Τηλ. : 24210 36610     φαξ : 24210 34320     email : info@thessalikipress.gr

BEAUTY MACEDONIA - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Στον απόηχο της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η προηγούμενη έκθεση BEAUTYστην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο, με τη σημαντική αύξηση σε τετραγωνικά μέτρα, εκθέτες και κυρίως επισκεψιμότητα, ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για την 5ηΔιεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTYMACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017», που θα διεξαχθεί  από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2017, για ακόμη μία φορά στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO (Περίπτερο 13). Και σε αυτήν την έκθεση BEAUTY, οι επαγγελματίες επισκέπτες των κλάδων της Αισθητικής, του Μακιγιάζ, της Κομμωτικής, της Περιποίησης Άκρων και γενικότερα των κλάδων παροχής υπηρεσιών με επίκεντρο την «ΟΜΟΡΦΙΑ», θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν το φετινό καλοκαίρι στον τομέα τους, να κάνουν έρευνα αγοράς και να πετύχουν συμφέρουσες συμφωνίες, όσον αφορά την προμήθεια των απαραίτητων προϊόντων και εργαλείων για την δουλειά τους. Στον εκθεσιακό χώρο των περίπου 5.700 τ.μ, θα φιλοξενηθούν πάνω από 120 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 600 φίρμες προϊόντων.

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Στην καρδιά της έκθεσης, στην Αίθουσα του “MeetingPoint” και τις τρεις ημέρες δίνεται η δυνατότηταστους επαγγελματίες να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και τα μυστικά του επαγγέλματός τους. Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στο καλοκαιρινό «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!


Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.


Πληροφορίες&Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr
Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)
Facebook Page:BeautyGreece – Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς